miercuri, 11 ianuarie 2017

Care lopată ți se potrivește în funcție de zodie!

*Atenție, conținut umoristic
Ești pasionat de astrologie?Strada ta e blocată din cauza zăpezii?Mașina aproape că a dispărut în munți de zăpadă, sau poate te-a trimis să dai cu lopata maică-ta?Ei bine, am pregătit pentru tine 12 tipuri de lopeți în funcție de zodie!
Așa că ia-ți căciula, înarmează-te cu carmol și multă răbdare, și hai să descoperim ce fel de lopată se potrivește zodiei tale:

Berbecuț
Pentru că ești energic și vioi, dar și puțin (cam foarte) agresiv, îți sugerăm lopata Zen.Probabil te întrebi de ce Zen: pe scurt, aceasta conține mantre și lichior, în caz că vecinul de la 3 decide să fie din nou dobitoc și să dea zăpada pe mașina ta.De fiecare dată când îți rânjește ai posibilitatea să citești mantrele, să numeri până la 5 și să i-o bagi pe gât (mantra, nu lopata).Dacă nu merge, măcar ai lichior.

Pești
Pentru că ești o zodie sensibilă și  visătoare, dar și cu capul în nori, îți recomandăm Lopata cu steguleț alb.Aceasta este folositoare când devii o Nadia Comăneci a ghieții de afară, astfel că vei putea chema cu ușurință pe cineva să te ridice de pe jos.

Tăuraș
Deoarece ești o persoană tenace și stabilă, dar și cam mâncăcioasă, îți oferim Lopata cu Speed Dial la Pizza Hut!Da, ai auzit bine!Cu această lopată poți suna instant ca să îți comanzi o bine meritată pizza după 2 minute de trudă.O meriți!

Rac
Pentru că ești o persoană altruistă, bună la suflet și ambițioasă, îți sugerăm nu una, ci DOUĂ lopeți!Pentru că, să fim sinceri, la cât de perfecționist și binevoitor ești, probabil vei vrea să cureți toată strada.Dar da, știm, tu ești o persoană independentă... vezi să nu uiți să cureți și intrarea în bloc.

Gemeni
pentru că ești un asshole de zile mari, probabil că nici nu vei vrea să auzi de dat cu lopata, și vei păcăli pe altcineva s-o facă.Sau vei aștepta primăvara.În orice caz, ție îți recomandăm un playlist cu piese de vară și o carte nouă cu bancuri, ca să mai auzim și alte glume.

Balanță
Pentru că ești o ființă într-un perfect balans (haha, te-ai prins?pentru că ești balanță), îți recomandăm 2 lopeți, precum racului;una pentru fiecare mână.În caz contrar, niciuna!Ce, mai sunt 2 luni până se duce ninsoarea, nu mai e așa mult...

Fecioară
Pentru că te cunoaștem, îți recomandăm lopata cu petiție, deoarece sigur vrei să dai pe cineva în judecată pentru că nu dat cu lama pe strada ta, iar acum totul e înzăpezit.Îți oferim mai multe petiții, în caz că vei vrea să pedepsești și vecinii, primarul, sau rudele  pentru că nu contribuie la crearea unui viitor mai bun!DE ASTA se duce țara asta de râpă!

Capră
Ție, capricornule, îți sugerăm lopata cu Facebook incorporat, pe care te poți plânge de zăpadă, frig și politică.De asemenea, dacă dorești, avem și lopată cu cameră foto incorporată, ca să le poți arăta tuturor cât muncești tu. :(

Vărsătorul
Sincer, vărsătorule, ești așa căscat, că ne e și frică să te trimitem la dat zăpada.Cumva, ajungi mereu cu brațul rupt, sau cu geamul spart, sau cu inima frântă.Oops.Irelevant.Oricum, îți recomandăm să stai în casă și să faci planuri pentru ziua ta, că tot se apropie.

Săgetător
Pentru că ești un mare amator de distracții, îți oferim lopata Neon, cu care poți pleca după direct în club!De asemenea, după preferințe, mai avem lopata Loft, lopata Fratelli și lopata Michael Kors.Nu fac nimic special, doar că au sigla scrisă într-un colț.500 de euro bucata, la reducere.

Leu
Leule, ție îți dăruim lopata cu oglinzi, cu care te poți reasigura că îți stă bine freza în permanență/De asemenea, lopețile noastre se pot transforma în selfie stick-uri, pentru că știm că vă plac muuuuuuult (poate cam prea mult).

Scorpion
Pentru că știm că îți place acțiunea și nu suporți să te plictisești, îți dăruim lopata Ferentari, care poate fi folosită și ca și bâtă.Așa, știm că nu te vei plictisi prea curând.

Dacă ți-a plăcut dă click aici, pentru a descoperi mai multe chestii faine.

7 comentarii:

  1. sunt rac si nu uit sa curat de la bloc ca stau la casa csf scz

    RăspundețiȘtergere
  2. Avez-vous besoin d'une aide finacia si oui, contactez-nous pour plus d'informations .markmorris153 @ gmai.com wattsapnum +2348136157965 Merci

    RăspundețiȘtergere
  3. C’est un fait connu que ILLUMINATI se compose de plusieurs
    Millionnaires, milliardaires qui ont une influence majeure sur le marché mondial
    affaires, et la planification d'un nouvel ordre mondial. De nombreux dirigeants mondiaux, présidents, premiers ministres, membres de la royauté et hauts dirigeants sont membres d’ILLUMINATI. suivez les étapes pour Excel dans la vie. vous bénéficierez de nombreux avantages. Pour la première fois de l’histoire, nous ouvrons nos portes à ceux qui croient. Si vous souhaitez rejoindre ILLUMINATI, inscrivez-vous. Texte: leovincey08@gmail.com ou whatsapp nous au numéro suivant: +2349033667873.

    RăspundețiȘtergere