luni, 9 mai 2016

Cum să-ți găsești motivația ca să termini și semestrul ăsta

Pentru că amândoi știm că nu te vei angaja prea curând la Mc ca să scapi de teze


Deci, a început.Nebunia aia în care profesorii își dau seama că
1) un semestru și ceva nu ați scris mai mult de 3 definiții, și alea prost 
2) jumătate de clasă nu are prima notă 
3) aveți un coleg nou de vreun an jumate
Și, cum mai avem doar o lună și câteva săptămâni (iar în ultimele oricum Nescafe e deja full de elevi), trebuie să înceapă teroarea: teste, dosare și proiecte.Dar nu dispera, pentru că ai aici un ghid (aproape) util din parte unui necunoscut de pe internet, ceea ce garantează succesul:

1)Pregătește-te de pe acum pentru camping-ul în fața ușii

Recunoaște: n-ai învățat mai nimic semestrul ăsta, iar notele tale nici a  număr de telefon nu mai aduc pentru că se repetă de prea multe ori aceeași cifră.
07333537333
În secret, însă, visezi că nu vor vedea ai tăi notele și vei putea să mai mergi la toate festivalurile alea cu inima plină și floroniță* în cap.
Sfatul meu ar fi să speri că în Iunie vor pleca toți prietenii cu părinții în Grecia, Turcia sau unde se mai merge cu familia în concedii, și că nu vor plănui între timp vreo ieșire la mare.

2)Mai ai totuși o speranță?

Ai decis că NU, că tu nu renunți!Vei învăța și îți vei îndrepta notele, deși, să fim sinceri, probabil că nici cel mai bun patent din lume nu te-ar putea ajuta acuma' să le îndrepți.În fine, acolo, cât să nu să dormi afară până în Septembrie.
Lăsând glumele, și eu fac parte din categoria celor ce își găsesc ambiția fix cu câteva luni/săptămâni înainte de terminarea anului școlar, când ceilalți deja se pregătesc de Divertiland.Fii atent prin clasă și pune câteva întrebări, fă fața de politician interesat când profesorul vă spune ceva și oferă-te să faci tu proiecte, dacă știi că uneori se mai dau și note pele.Dacă vezi totuși că nu merge, întreabă-ți direct profesorii ce poți face pentru mărire.
Probabil îți vor spune Ce să mai faci?Fix acum te-ai trezit că vrei să-ți mărești media-aici tu spui că ești la limita de a primi bursa, sau că te omoară ai tăi.Mai amuzant e când recurgi la a doua variantă și încep să zâmbească încântați.
Asta e fața de care îți vorbeam mai sus.

3)Refugiază-te în munți

Măcar acolo ai voie să mănânci în pat și să te duci la baie în timpul orei.Oh stai.

4)Înarmează-te cu căști, răbdare și internet mobil

Majoritatea orelor nu se fac și nu prea mai ai bani ca să ieși toată ziuacu colegii  la cafele, așa că îți zici că nu mori dacă mai stai 3 ore.Ca să fii sigur că nu te arunci din greșeală în fața autobuzului înainte de liceu adu-ți aminte că va veni și vacanța, și vei avea timp să te plictisești și în alte părți.Ia-ți un set de cărți (nu de joc, doamna!), ieși la un fotbal dacă ești tip sau la o bârfă cu prietenele dacă ești fată (deși rolurile parcă s-au mai inversat în ultima vreme) și va trece și timpul.
Dacă nu, downloadează-ți multe episoade din Penny Dreadful și continuă să speri că va trece ziua.

5) Voluntariat, evenimente și ieșiri

Ca să fie mai plăcut, însă, voluntariatul de orice fel după liceu sau înainte poate fi chiar motivant și îți va da o stare de bine.Da, îmi vei spune că n-ai timp, dar dacă vei analiza puțin vei vedea că vreo 3 ore pierzi degeaba.În plus, multe dintre  activitățile considerate voluntariat îți oferă beneficii precum bilete la concerte, invitații la evenimente chiar interesante și, desigur, ~satisfacție personală (aa, și  tabere și excursii gratuite).

6)Bucură-te, man!

Liceul nu este așa îngrozitor cum pretinde lumea-nu mă interesează câte persoane susțin contrariul.Adu-ți aminte că, cumva, prin marea asta de oameni insuportabili s-au strecurat destui cât să te întrebi în vacanță cât mai e până începe școala.Liceul îți construiește o parte din personalitate- te pune în situația de a învăța ce e aia toleranță cu adevărat, de a îți apăra drepturile când alții rabdă și de a vedea cum vei ajunge peste câțiva ani dacă îți vei alege o facultate și o meserie doar pentru că trebuie.
 Pentru asta și văd comentarii:
Dănutzu69FCMB: lasa.te fat.o de scris ho si nebuna se crede mare vedeta cine a bagat.o in seama😂😂😂✋✋✋
MariMaria: Adv bine si fratemiu Danut pe hatereala 😂👎😘
Dacă totuși nu am reușit să te motivez, uite aici un link pentru o alternativă.Sau poți să te duci la Capatos și să zici că te-a lăsat Guță însărcinată-nu contează dacă ești băiat, din contră, crește rating-ul.
Pe tine liceul ce te-a învățat?

Noroc tuturor cu tezele, testele, și ppt-urile, și să sperăm că vă veți apuca în curând de învățat!Ahahahhaahahahhaha
Nu uitați să dați like pentru a vedea mai ușor atunci când este postat un articol!

6 comentarii:

  1. Liceul m-a invatat cum sa devin mai perseverenta si o mai buna negociatoare. Si da, cand zic asta, ma refer la chiul.:):):)
    Frumos articoool!

    RăspundețiȘtergere
  2. Bună tuturor, spun acest lucru pentru că nu mai pot să-l păstrez la sine, acum că sunt mai bun și mai puternic, am făcut o operație în India acum două luni după ce un prieten de-al meu ma direcționat la spitalul specializat PYRAMID că cumpără rinichi uman nu l-am crezut până nu i-am contactat pentru a-mi confirma sinele, nici măcar n-am crezut la început, pentru că mi sa spus să mă înregistrez la NKF cu o sumă pe care nici măcar nu am avut-o în acel moment. informații în care să știe cât de gravă sunt. Îmi dau o asigurare că mi-ar plăti 500.000 de dolari, cărora mi-a fost plătită jumătate din bani înainte de a pleca în India pentru operațiunea care este
    suma totală de $ 500,000.00 dolari după ce am plătit comisionul de înregistrare la NKF. Spun asta pentru că vreau toți cei care le doresc cu adevărat să fie donatori de rinichi pentru a le contacta pe e-mail de mai jos. Contactați-le și veți vedea un rezultat bun din ceea ce doriți să știu despre ce vorbesc.

    pyramidmedicalcenter@gmail.com
    WhatsApp + 2349054872932
    CENTRUL MEDICAL PYRAMID

    RăspundețiȘtergere
  3. C’est un fait connu que ILLUMINATI se compose de plusieurs
    Millionnaires, milliardaires qui ont une influence majeure sur le marché mondial
    affaires, et la planification d'un nouvel ordre mondial. De nombreux dirigeants mondiaux, présidents, premiers ministres, membres de la royauté et hauts dirigeants sont membres d’ILLUMINATI. suivez les étapes pour Excel dans la vie. vous bénéficierez de nombreux avantages. Pour la première fois de l’histoire, nous ouvrons nos portes à ceux qui croient. Si vous souhaitez rejoindre ILLUMINATI, inscrivez-vous. Texte: leovincey08@gmail.com ou whatsapp nous au numéro suivant: +2349033667873

    RăspundețiȘtergere